IEM BEAM EKG Event Rekorder

IEM BEAM EKG Event Rekorder

IEM BEAM EKG Event Rekorder je 3-kanalni EKG Loop/Event Rekorder koji služi za snimanje Loop/Event EKG zapisa. Pacijent može nositi Beam kući ili na posao i započeti snimanje kad oseti tegobe. Beam služi za snimanje EKG događaja jer često kada pacijent dođe na snimanje EKG-a kod doktora dešava se da EKG nalaz bude normalan. Pacijent može nositi Beam sa sobom nekoliko dana i posle toga doći kod doktora i sa Beam-a prebaciti snimljene događaje koje se standardnim pregledima ne mogu lako utvrditi ili videti.

Opis

IEM BEAM EKG event rekorder je 3-kanalni EKG Loop/Event Rekorder koji služi za snimanje Loop/Event EKG zapisa. Pacijent može nositi Beam kući ili na posao i započeti snimanje kad oseti tegobe. Beam služi za snimanje EKG događaja jer često kada pacijent dođe na snimanje EKG-a kod doktora dešava se da EKG nalaz bude normalan. Pacijent može nositi Beam sa sobom nekoliko dana i posle toga doći kod doktora i sa Beam-a prebaciti snimljene događaje koje se standardnim pregledima ne mogu lako utvrditi ili videti.

Funkcije:

  • Trokanalni EKG Loop/Event rekorder
  • Sempling brzina 200 samples/s, 12 bit rezolucija
  • Kapacitet memorije 128 događaja od po 15 sekundi (maksimalno 58 minuta)
  • Napajanje 1.5V baterija AAA
  • EKG elektrode za Loop/Event
  • Interfejs za povezivanje sa računarom:Bluetooth (bežična i brza komunikacija),
  • EKG telemetrija (preko mobilnog telefona sa vezom ka ehealth serveru)

Funkcijski Start taster započinje snimanje u uređaj ili daljinski emituje ka računaru.

Softver za analizu: HMS CS Client Server

HMS CS HMS CS je softver za analizu merenja na računaru. Softver omogućava detaljnu analizu i grafički prikaz EKG Loop/Event zapisa.

Preuzmite PDF